Главная | Вход | Регистрация
[ Новые сообщения · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Рэферэндум
Зьміцер_Вольны Дата: Суббота, 24.11.2007, 07:49 | Сообщение # 1
Статус: Offline
Я хочу змясціць тут жалаюу не на іграка Арэны, а ўвогуле на тое, што людзі з нашага клана не могуць прагаласаваль за мову, альбо з язык, ці за тое і другое )) Учора 23.11.2007 Два жыхары нашага клана спрабавалі аддаць свае галасы за мову, але нічога ў іх не атрымалася, яны проста не могуць паставіць птушку насупраць мовы, бо яны бачаць толькі вынік апросу. Зрабіце што - небудзь.

А яшчэ, трэюа зрабіць аддзел Жалабы не толькі на сакланаў, альбо іншых персаў, а проста на што - небудзь іншае, вось , як у мяне вышэй...
Вялікі дзякуй smile

Пользуйтесь друзья! Только для Вас!

MOHAPX Дата: Суббота, 24.11.2007, 12:38 | Сообщение # 2
Статус: Offline
Вось для ўсяго гэтага і зроблены аддзел "Создадим сайт вместе", дзе есць два форумы з назвамі: "Исправление ошибок" і "Предложение по улучшению".

Цяпер па галасаванню. Па-першае ў адным галасаванні можна галасаваць толькі адзін раз (не больш). Па-другое галасаваць могуць толькі людзі якія ужо канчаткова прынятыя ў клан: у "Мой профіль" або на форуме каля аватара есть надпіс яго групы ("член клана", "рекрут" і інш.). "Рекруты", "Прохожие" не могут голосовать.

Гэта зроблена для таго каб рашэнні прынімаль толькі члены клана і толькі па аднаму разу.

24.11.07 усе прынятыя ў клан з ісптвальным срокам на сайце залічаны ў групу "член клана". Можаце галасаваць

Глава клана в отставке

Беларусь in my heart

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Copyright PerfectTeam © 2007